Børne-Foto - Danmarks førende børnefotografer - siden 1998

Børne-Foto blev etableret af Ole Nielsen den 1. august 1998.  

Idégrundlag 

Virksomhedens idégrundlag og primære virke er portrætfotografering af børn i varehuse og supermarkeder med mobile studier - over hele landet.

Børne-Foto var en af de første på markedet der anvendte den nye digitale foto-teknologi.  Der blev udviklet et helt unikt koncept, hvor billederne bliver produceret og leveret umiddelbart efter fotograferingen. 

Billederne kan ses på en skærm, hvor de bedste optagelser vælges ud i samråd med kunden, inden de produceres. 

Skole- og institutionsfotografering

I 2008 blev fotograferingen udvidet til også at omfatte skoler og daginstitutioner. Her arbejdes med 2 forskellige koncepter - hhv. herdags- eller weekendarrangementer. 

Ved hverdagsarrangementer leveres billederne via firmaets web-shop, hvor forældrene kan gå ind og se dem og bestille dem direkte. Ved weekend-arrangementerne, hvor forældrene deltager, leveres billederne efter samme koncept som i supermarkeder og varehuse. 

"Shop i Shop"

I 2014 blev der udviklet et "Shop i Shop" koncept med faste studier i butikker/varehuse med børnefamilier som målgruppe - eksempelvis børnetøjs- og legetøjsbutikker, legelande etc.

Produktsortimentet er igennem årene blevet udvidet væsentligt og omfatter, ud over de gængse og kendte portrætserier, nu også bl.a. postere, lærredsportrætter, pasfoto, kalendere, 3d-glas og et væld "fun" produkter med billeder (kopper,krus, t-shirts m.m.)

Erfaring og kvalitet

Børne-Foto har nogle af landets mest erfarne børnefotografer og betjener sig altid med noget af markedets mest avancerede udstyr, som giver en optimal billedkvalitet og holdbarhed.

 
 


Børne-Foto - www.borne-foto.dk - Herstedvang 7A - 2620 Albertslund - info@borne-foto.dk