Betalingsmuligheder
I denne web-shop kan der betales med Dankort, andre betalingskort mod gebyr og bankoverførsel


Betalingsbetingelser:
Alle beløb er i danske kroner og inklusiv moms. Dankort: Gratis - beløbet hæves på dit kort, når produktionen af billeder starter, andre varer når de er afsendt fra os.


Ansvar:
For at handle hos Børne-Foto skal du være indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos os. Børne-Foto er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos postvæsenet. Børne-Foto er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.


Fortrydelsesret/Returnering:
Du har 14 dages fortrydelsesret på de varer, som du har købt hos Børne-Foto.


Undtaget er billeder eller varer der skal påtrykkes personlige billeder.
Vi refunderer ikke fragtudgifter. Ved returnering af en vare skal den være ubrugt og i originalemballage samt vedlagt en kopi af ordrebekræftelsen. Varen skal være hos os inden for 14 dage.


Kundeservice:
Hvis du har spørgsmål eller søger hjælp, kan du altid kontakte os. Så bestræber vi os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

e-mail: info@borne-foto.dk Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. Telefon: 53 76 94 64.


Levering og forsendelse:
Levering af gavekort og abonnement er gratis.Alle varer koster ml. kr. 40-100.- i forsendelse samlet, uanset hvor meget du køber, og sendes med Post Danmark og GLS.


Garanti/reklamation:
Der gives efter købelovens §83 en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler, ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere i rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.


Hvis der gives en yderligere garanti fra leverandøren træder den i kraft. Hvis vi har leveret en forkert vare, skal du hurtigst muligt kontakte os og melde fejlen.


Sikkerhed:
Når du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.


Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200, når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Børne-Foto eller andre har mulighed for at læse din kredit kort data.

 

Behandling af personlige oplysninger:
Butikken gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, e-mail og de varedata, som vedrører dig. For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 


Opbevaring af kunde data


Nyhedsbrev
Børne-Foto sender mails og SMS til kunder der tilmelder sig, kunden kan altid framelde både på SMS og mail.

Når informationerne indsamles hos fotograferne, skal kunden bekræfte tilmelding på stedet

Informationer vi gemmer er: navn – postnummer – telefon nummer – mail

Informationerne bliver ikke videregivet eller solgt til tredje person

Billeder
Når en kunde er fotograferet, modtager kunden en mail med info om hvordan kunden kan se sine billeder på hjemmesiden med brugernavn og kode.

Hvis kunden ønsker sine billeder slettet, gør vi det.

Efter 1,5 år slettes billederne, umiddelbart før kontakter vi kunden på mail (hvis vi har tilladelse til at sende mail) med info om dette.

Hvis der er spørgsmål kan der mailes eller ringes til undertegnede

Børne-FotoDirektør Ole Nielsenole@borne-foto.dk
27 76 94 64
Børne-Foto - www.borne-foto.dk - Herstedvang 7A - 2620 Albertslund - info@borne-foto.dk